Skip to main content

Tip een relatie:

Rioolcalamiteiten / Reparaties

Vanuit onze ervaring in de buitenruimte en het ontzorgen van onze opdrachtgevers weten wij als geen ander hoe belangrijk ondersteuning is bij calamiteiten die ook buiten reguliere werkuren plaatsvinden.

Incident coördinatie

Lindeloof Services is 24/7 bereikbaar en in staat elk mogelijk incident binnen de infrastructuur van uw organisatie snel en adequaat op te lossen. Lindeloof Services stelt een IM coördinator beschikbaar. In nauw overleg met de opdrachtgever wordt een passende oplossing bereikt die ook op lange termijn duurzaam is.

Incident Management staat voor een geheel aan daadkrachtige effectieve en efficiënte maatregelen en oplossingen. Wij ontzorgen de opdrachtgever door gezamenlijk oplossingsgericht te werken bij iedere calamiteit. Hierbij gaat het om effectieve inzet van passend materieel en eigen vakbekwame specialisten.

Rekening wordt gehouden met de veiligheid, het productieproces, de omgeving, de belangen van opdrachtgever en de beheersing met herstel van de ontstane schade. Dit alles wordt uitgevoerd en ondersteund door een bijzonder samenwerkingsverband met diverse partners. IM is een uniek en relatief goedkope vorm van management, die onze opdrachtgevers meer oplevert dan kost.

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer