Skip to main content

Tip een relatie:

Specialiteit in bluswatersystemen

Lindeloof Services is de marktspeler met kennis van bluswaterleidingen en bijbehorende appendages. Wij kunnen voor u het complete ondergrondse- en bovengrondse bluswatersysteem aanleggen, onderhouden en up to date houden door inspectie. Ons specialisme bestaat uit de activiteiten:

  • Inspectie van brandwaternetten, boven en ondergrondse hydranten, droge stijgleidingen, schuim- en Deluge systemen.
  • Leveren en aanbrengen van bluswatersystemen inclusief hydranten, afsluiters, post-indicators en blusmonitoren.
  • Flowmeting van bluswatersystemen.
  • Spoelprotocollen en druktesten.
  • Leveren en plaatsen van aanrijbeveiligingen, waaronder de Stonehenge hydrantprotection.
  • Controleren van schuimkwaliteit.
  • Beoordelen en rapporteren van oefeningen in tankbrandbestrijding, met name rim-seal fires.

Voor een optimale veiligheid van uw installaties, medewerkers en het voldoen aan de vigerende wet- en regelgeving is een optimale werking van bluswatersystemen een vereiste. Met Lindeloof Services heeft u de allround specialist! Wij hebben ruime kennis van de PGS 29 en NFPA waardoor we ook een adviserende rol kunnen vervullen. We leggen bluswatersystemen aan, inspecteren en onderhouden deze.

Samen met de opdrachtgever komen wij tot een veilig en effectief onderhoudsplan van uw bluswatersysteem dat mede gebaseerd is op een duurzaam en kostenbesparend onderhoud, wat aansluit op de eissen uit de vergunning.

Periodiek onderhouden en inspecteren wij hydranten, afsluiters, deluge systemen, semi sub surface systemen, droge stijgleidingen, elevated monitoren, blusbootaansluitingen, schuimsystemen, mobiel brandweerequipment, en voeren wij spoelprotocollen, flowmetingen, capaciteitstesten, druktesten, schuimanalyses en scenariotesten uit.

Aantoonbare inspectie en periodiek onderhoud met Logpoint®

Logpoint® is een beheersysteem voor inspectie en periodiek onderhoud voor het stationaire bluswatersysteem. Het is een effectieve tool die zich bij gerenommeerde bedrijven aantoonbaar heeft bewezen. Het resultaat is een actueel goed werkend bluswatersysteem dat de veiligheid waarborgt en voldoet aan de wettelijke eisen. Wij zijn Logpoint® gecertificeerd.

Wij kunnen, mede op basis van dit systeem, u voorzien van adequate managementinformatie en een effectief kostenbesparend onderhoudsadvies.

Stopaq

Voor het conserveren van bestaande en nieuwe ondergrondse leidingen maakt Lindeloof Services gebruik van Stopaq. Dit is een uniek conserveringsproduct dat de levensduur van leidingen aanzienlijk verlengt. Het biedt bescherming tegen corrosie en het indringen van vloeistoffen van buitenaf.

Uiteraard zijn onze vakbekwame medewerkers STOPAQ gecertificeerd.

 

Lindeloof Services heeft samenwerkingsverbanden met de Gezamenlijke Brandweer in het Rotterdamse havengebied, Logpoint en DNM International. Daarnaast zijn wij ook specialist in geldende wet- en regelgeving, waardoor wij de opdrachtgever actueel en kundig kunnen adviseren.

Wilt u advies op gebied van (ondergrondse) bluswatersystyemen, inspectie, flowmetingen, testen van schuimleidingen of onderhoud, dan bent u bij Lindeloof Services aan het juiste adres.

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer