Skip to main content

Tip een relatie:

Duurzame inzetbaarheid

Mensen leven langer en werken daardoor vaak ook langer door. Doordat de inhoud en de aard van het werk continu is transitie is, hebben we vaker nieuwe kennis en ervaringen in huis nodig. Door te investeren in de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers vergroot Lindeloof de motivatie, betrokkenheid en productiviteit van haar medewerkers. Dit met als doel dat de organisatie klaar is voor de toekomst. 

Waarom zet Lindeloof in op duurzame inzetbaarheid

Technologische ontwikkelingen

De huidige snelheid waarmee technologie zich ontwikkeld zorgt ervoor dat er steeds meer nieuwe banen ontstaan en oude banen verdwijnen. Dit is niet alleen zichtbaar bij routinematig werk, maar ook bij de banen voor hoger opgeleiden zien we ingrijpende verandering plaatsvinden door automatisering. Nieuwe beroepen worden in het leven geroepen, de samenwerking met technologie neemt toe en er ontstaat vraag naar andere specialisten. Ondanks dat technologie een steeds ingrijpendere tol zal krijgen, gelooft Lindeloof er in dat de menselijke factor het succes ervan bepaalt.

Langer doorwerken

De AOW-leeftijd zal de aankomende jaren stijgen. Dit resulteert in medewerkers die langer door zullen blijven werken. Voor werknemers de te kampen hebben met een minder goede gezondheid of een minder sterke positie op de arbeidsmarkt kan dat zwaarder vallen. 

Om te voorkomen dat werknemers hierdoor mogelijk uitvallen investeert Lindeloof in de ontwikkeling en gezondheid van haar medewerkers. Zo maakt Lindeloof bijvoorbeeld gebruik van machines om bestrating en paltering om de fysiek en mentale weerbaarheid van de medewerkers te vergroten.  

Minder ziekteverzuim

Ziekteverzuim komt binnen organisatie voor doordat werknemers zich niet op hun gemak voelen tijdens het werk. Wij streven ernaar dat alle medewerkers hun werk op een veilige en prettige wijze kunnen uitvoeren en daardoor dagelijks gemotiveerd naar het werk komen. 

Aantrekkelijk werkgeverschap

Lindeloof vindt het belangrijk dat haar medewerkers met plezier naar het werk komen en bij de organisatie willen werken. Werknemers met plezier in hun werkzaamheden zitten lekkerder in hun vel en blijven langer werkzaam. Plezier in het werk vertaalt zich in beter uitgevoerd werk en een hogere betrokkenheid bij de organisatie. 

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer