Skip to main content

Tip een relatie:

Onderhoud bedrijfsterrein

Bedrijven en organisaties ondervinden soms een grote hoeveelheid verkeer dat zich over het bedrijfsterrein beweegt. Dit kan gevolgen hebben voor de kwaliteit van de infrastructuur. Wegzakkende grond, herbestrating, het plaatsen van attributen en verkeersboorden. Lindeloof-Services draait hier de hand niet voor om. Op een bedrijventerrein in Pernis is Lindeloof bezig met het uitvoeren van werkzaamheden en onderhoud zodat de dagelijkse gang van zaken ongestoord verder kan gaan.

Lindeloof-Services herstelt straatwerk dat is weggezakt door het grote gewicht en hoeveelheid vrachtwagens dat zich over het terrein beweegt.

Voor de opdrachtgever heeft Lindeloof-Services een rookruimte voor het personeel en bezoekers geplaatst. Ook is er op het terrein een werkruimte geplaatst en aangesloten. Hierdoor is er extra werkruimte dichter bij de werkzaamheden gecreëerd.

Omdat Lindeloof-Services duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan probeert zij zoveel mogelijk materialen die in goede conditie verkeren te hergebruiken. In overleg met de opdrachtgever heeft Lindeloof-Services fietsenstallingen en recycle bakken geplaatst die afkomstig zijn van het Winkelcentrum De Struyte Hoeck, Hellevoetsluis. Deze hebben op het bedrijventerrein een nieuw leven gekregen.

Lindeloof-Services heeft op diverse locatie op het terrein attributen geplaatst. Onder andere drempels om de snelheid uit het verkeer te halen, verkeersborden, vuilnisbakken en afzettingen zijn geplaatst.

  Voor de opdrachtgever van het betreffende terrein is er een weegbrug geplaatst, bedoeld voor het afwegen van vrachtwagens. Op deze manier is er makkelijk te controleren hoeveel lading zij bij zich dragen.

   "Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

   Ongeldige invoer
   Ongeldige invoer
   Ongeldige invoer
   Ongeldige invoer